top of page
Image by Rami Al-zayat

APPS

Hieronder vind je een verzameling aan uitgeteste apps. Stel bovenaan de filter in op vak om gericht op zoek te gaan naar een app die een meerwaarde kan betekenen voor jouw STEM-lessen.

Item List

Placeholder Image

AR assisted visualisation

Met deze app kun je een voorbeeld visualiseren van complexe moleculaire structuren in verschillende publicaties, geholpen door augmented reality.

Placeholder Image

Arduino Science Journal

Het Arduino Science Journal is gratis en stelt u in staat gegevens over de wereld om u heen te verzamelen door gebruik te maken van de sensoren in uw smartphone en sensoren die op Arduino zijn aangesloten. The Science Journal transformeert smartphones, tablets en Chromebooks in wetenschappelijke notebooks die leerlingen aanmoedigen om hun wereld te verkennen.

Placeholder Image

OBSIdentify

Herken de natuur in één klik! Maak een foto in Europa of het Nederlands Caribisch gebied, en kom te weten welke soort het is. Verzamel al je natuurwaarnemingen in de app.

PhyPhox

Wist je dat je een 3D-magnetometer draagt? Dat u uw telefoon als een slinger kunt gebruiken om de lokale zwaarteveldsterkte van de aarde te meten? Dat je van je smartphone een sonar kunt maken? Phyphox geeft je toegang tot de sensoren van je smartphone , hetzij direct, hetzij via kant-en-klare experimenten die je data analyseren en waarmee je onbewerkte data samen met de resultaten kunt exporteren voor verdere analyse.

bottom of page